×

Rockstar

Informatie

Zwart stm. 1.72m NRPS Rouseau x Ronaldo x Neostan x Donnerhal x Dageraad x UbisRockstar Zwart stm. 1.74m NRPS Rouseau x Ronaldo x Neostan x Donnerhal x Dageraad x Ubis geb. 2015

Rockstar heeft na zijn goedkeuring in 2018 zijn verrichting met goed gevolg afgelegd.

De jury omschreef Rockstar Als volgt: “Rockstar is een goed ontwikkelde hengst met zeer veel uitstraling en werklust. De stap is actief, goed van ruimte.  De  draf  is  goed  van  ruimte  met  een  goede  beentechniek  en  een  actief ondertredend achterbeen dat goed tot dragen komt. De galop is ruim met een goed van het achterbeen. Tijdens de buiten galoppade laat Rockstar zich goed rijden en blijft hij goed galopperen. In beweging toont Rockstar een expressief voorbeengebruik met veel knie-actie en valt op door zijn draagkracht. De gastruiter vindt dat Rockstar over veel kracht vanuit het achterbeen lijkt te beschikken. Tijdens de dressuurproef loopt de hengst met veel tact en schwung de gehele proef door.”

Vader van Rockstar, Rousseau, won op jonge leeftijd de Pavocup en de hengstencompetitie. Tevens behaalde hij zilver op het WK in Verden. 3 jaar op rij was een jonge Rousseau kampioen van de hengstenkeuring. Moeder Athene vertegenwoordigd de Karla-stam en is zelf Z1-geklasseerd. Uit haar moeder Carina kennen we naast vele zeer goede sportpaarden onder meer de ggh Uptown en SF hengst Vazal. Verder in de moederlijn vinden we ook verschillende UTV kampioenmerries. Op dit moment loopt Rockstar L2 dressuur.

Dekgeld op station € 700,-  Bij merriehouder aan huis en bij verzenden € 750,-  excl.
 

 

Privacy centrum | Copyright by Stal Nieuwmoed