×

Nonstop van Isala

Informatie

Nieuw bruin stm. 1.47m Nightfever II x King Kadanz x Krimh OX NRPS

Met veel enthousiasme kunnen wij u onze nieuw gekeurde NRPS ponyhengst Nonstop van Isala presenteren. De jury omschreef Nonstop als een echte NRPS-er, met een mooi hoofdje en veel bloeduitstraling.  Nonstop is gekeurd als alround hengst, en heeft laten zien goed te kunnen  bewegen en met veel vermogen te springen. Vader Nightfever II heeft bij de pony’s op het hoogste niveau gesprongen en verschillende EK’s gelopen. Ook zijn vader Nightstar III sprong internationaal.

Moeder Isala’s Nuage keur, prestatie-sport is in korte tijd naar het Z-springen gereden en daarna de fokkerij gaan dienen. Haar vader King Kadanz keur, preferent, prestatie-sport&fok was in zijn tijd als dekhengst een grootheid met sportieve successen in ZZ-springen én Z2 dressuur. Moedersvader Krimh ox (stm. 1.56 m) heeft ZZ-springen, Z2-dressuur en Z-eventing tussen de paarden gelopen en naast zijn zoon Kanshebber nog veel meer toppony’s nagelaten.

Nonstop’s grootmoeder Isala’s Solène keur, preferent, prestatie sport&fok (mv. Sonny af Højmark) was aan de hand Nationaal kampioen van het NRPS, en ze bracht vijf ster-, een keur- en twee prestatie-sport nakomelingen. Ook is zij de moeder van de goedgekeurde ponyhengst Isala’s White Gold (v. Leuns Veld’s Winston Jr.), die in januari j.l. is geslaagd voor zijn verrichtingsexamen.

dekgeld : € 400,-  excl.

 

Privacy centrum | Copyright by Stal Nieuwmoed